Monday, 3 April 2017

Claim Hibah

Assalamualaikum dan salam sejahtera....

Tahun lepas saya dikejutkan dengan pemergian Client saya iaitu Asri yang meninggal di sebuah Klinik Puncak Alam. Arwah meninggal disebabkan penyakit Asthma sahaja. Memang menjadi kebiasaan baginya mengambil Nebulizer di Klinik tu kalau sakit Asthma nya datang, tetapi  siapa sangka itu adalah kali terakhir kerana Nebulizer itu sudah tak berkesan kerana paru2 nya sudah mengecut (mengikut apa yg Doktor klinik itu beritahu) dan sudah terlambat jika nak ke Hospital.


Penyerahan Pampasan HIBAH kepada anak sulong arwah

Arwah telah meninggalkan seorang Isteri dan 4 orang anak yang masih kecil yang berumur antara 9 tahun hingga 2 tahun. Setelah selesai semua urusan pengkebumian dan pendaftaran kematian, maka bermula lah kerja saya untuk menguruskan Claim Pampasan kematian untuk warisnya. 

Senarai Claim yang diterima waris iaitu Pampasan & Pelaburan

Alhamdulillah semuanya dipermudahkan. Arwah telah meninggalkan Wang Tunai RM32,000 untuk warisnya. Walaupun tidak banyak, cukup lah untuk melangsaikan hutang dan sebagainya. Mungkin itu yang perlu baginya. Anda pula bagaimana? Berapakah Nilai Pampasan yang sesuai?

Cek Pampasan yang diterima
Untuk pertanyaan lanjut sila hubungi Khafiz :

Ejen prubsn takaful

ejen prubsn takaful

www.wasap.my/60173277423

Quotation PruBSN