Monday, 6 August 2012

Puteri Kecil ku nombor 2...

Post ni lambat sikit coz aku terlupa nak update pasal 2nd baby ni. Dah pandai mengesot baru nak update. hahahaha....

Nama diberi Hani Khaisara Binti Mohd Khafiz. Lahir pada Jumaat, 23/12/2011 pukul 8.30malam. Tempat lahir sama dengan kakak, Hana Kamila iaitu Hospital Sungai Buloh. Lahir dengan berat 3.08kg melalui pembedahan. Kesian kat ummi perut berparut :p


sekarang Sara (nama panggilan kt rumah) dah besar. Skrg dia dh jd best friend Mila. sekarang dia dah tak boring kat rumah lagi....



Makan sama, mandi sama, main sama dan tgk TV pon sama2. Favourite channel ialah BabyTV. Hmmmm....


Alhamdulillah.... Aku dikurniakan 2 puteri yang sihat dan cerdik.... Semoga mereka menjadi Insan yg ber Iman dan berjaya didunia dan akhirat. Amin....