Sunday, 22 January 2012

Teratak River View

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Nak share satu tempat ngn korang, tempat ni menarik kalau nak buat family day, picnic, family gathering, kem motivasi dll. Kemudahan sini semua lengkap dengan hostel, rumah hinggap, kantin dan tandas.

Saya pergi buat kali ke-2 baru-baru ni khas utk mandi manda sahaja. Sebelom ni x sempat nak merasa main Tubing coz masa tu full day penuh dgn tentative kursus Al-Isra. Acara seperti ini bagus bagi merapatkan silaturrahim antara agent supaya lebih communicate dan bersama2 berjaya dlm bidang Takaful/Insurance atau orang putih cakap "BONDING".

Lokasi utk ke Teratak Riverview adalah tak jauh dr Pekan Tanjong Malim. Boleh tgk map disini >>> 3.703223, 101.558872  . Kat bawah sikit gambar masa kat sana. Enjoy....!!!!!!

BBQ Ayam dan Kambing

Ada Jambatan Gantung Tu

Pemilik Tempat

Aktiviti Tubing Bermula

Baik2 Jgn Sampai Sangkut

Aku Yg Tgh Layan Arus, Best....!!!

Air Dia Jernih dan Cetek Jer, Selamat

Korang pergi lah cuba dulu. Sebelum ni kerja kat Tanjong Malim tak tahu pon ada tpt menarik mcm ni. Tapi kesimpulannya, memang best cuma jalan masuk memang mencabar sikit. Rasa nak pakai 4WD jer...

Ingin menyertai kami sebagai Ejen separuh masa @ sepenuh masa???? Hubungi saya, Khafiz, 017-3277423 atau email ke mohdkhafiz@prupartner.com.my