Tuesday, 3 May 2011

Misteri Osama Bin Laden

Berita terbaru mengatakan bahawa Osama Bin Laden, yang diburu Kerajaan Amerika Syarikat lebih sedekad lamanya selepas peristiwa pengeboman World Trade Center,telahpun mati dibunuh dalam pertempuran yang berlaku di Pakistan.
Pengumuman oleh Presiden Amerika Syarikat, Barack Obama juga mengesahkan bahawa kali ini, Osama bin Laden benar-benar dapat dibunuh oleh tentera Amerika Syarikat.Lihat video di bawah.

4941652882 66c2f1a5c2 o Osama Bin Laden Akhirnya Mati Dibunuh Amerika

Tetapi.... Benarkah dia dah mati??? tengok gambar dibawah yang disiarkan oleh Metro hari ni...


Hari ni kita dikejutkan pula dengan gambar yang disiarkan oleh dunia semalam, gambar mayat tu rupa2nya adalah photo impose... Ada banyak kenapa dalam kepala aku...
1) Kenapa 1 je gambarnya, sedangkan En Eskay angkat sumpah beribu gambarnya...
2) Kenapa gambar ni nak dipalsukan
3) Kenapa mayatnya dibuang dalam laut
4) Kenapa x bedah siasat dahulu
5) Kenapa tempat serangan dkat dgn tpt latihan askar elit
6) Kenapa dan kenapa keluarkan cerita dia ini lagi.....

Tapi, bagus juga keluar berita ni, harga minyak dunia turun ke paras 113 dollar setong... Tapi yang pasti, RON97 takkan turun harga dahhhh ;p

~sekian~