Thursday, 17 March 2011

Selamat tinggal Alam Flora

Surat perletakan jawatan aku.... Dipilih pada tarikh keramat 11/01/11 (ala-ala binary code gitu).... so, aku ada dalam tempoh 3 bulan lagi dari tarikh hari tu untuk menurun kan semua ilmu dan hand over kepada sesiapa yang berkenaan... Di harap, aku dapatlah meninggalkan Alam Flora ni dengan nama yang baik dan dikenang orang. Itu sahaja....

Dibawah adalah saat-saat indah semasa di Alam Flora :-
 Ini lah Cubicle aku kat Alam Flora dulu....

 Rakan seangkatan... Yang duduk tu Boss aku....

 Angkatan perang Paint Ball Alam Flora, budget dapat no1 tapi dapat no 3... Tak puas hati betul aku dengan group Juara tu....

 Gambar masa Training Kecemerlangan kat Selesa Hill Homes Resort....

Gambar Open House DRB kat Parking Lot bawah... Raya tahun bila entah... Lupa aku

Jadi, kemanakah aku pergi selepas ini?????

Jeng jeng jeng