Wednesday, 30 March 2011

KLCC Sky Bridge

Semalam, 29/3/2011....

Budak2 FMD Alam Flora ada briefing dgn Petronas Dagangan pasal Fleet Card.... Dia org saja pilih briefing tu kt KLCC coz lepas tu nak naik Sky Bridge dan jln2 kt dlm Suria tu...

So, nak jd kan cerita aku pon joint sekaki ngn dia org... Ni lah kali ke 2 naik Sky Bridge, saja cuci mata tgk KL dari atas. Untuk pengetahuan, Sky Bridge ni ada 2 tingkat. Terletak di tingkat 41 dan 42. Tingkat 41 utk Pelancong dan tingkat 42 utk VIP. Kita org dpt masuk yg VIP punya... TQ Petronas Dagangan....

Kat bwh ni gambar yg sempat di Klik2 pakai camera BB jer....

 Org kuat FMD HQ ngn PJ...

 Atas Sky Bridge....

 Pandangan atas Suria KLCC...

 Pandangan atas taman KLCC...

 Sky Bridge...

Peace :)

haaaa, yg ini kereta plg canggih di dunia dgn aerodinamik yg kaw2 punya... kalau lh dpt test drive sekali..... :)

~sekian~