Friday, 18 March 2011

Kerjaya Baru Di PRUDENTIAL BSN TAKAFUL


Ini lah keluarga baru ku sepenuh masa, dan ini lah juga career terakhir untuk aku sampai pencen... Sebenarnya aku dah lama involve dalam industri ni tapi ambil masa sikit untuk Full Time coz aku ni banyak commitment, maklumlah dah ada anak bini dan hutang piutang yang lain.

Jikalau ada sesiapa yang berminat untuk mempunyai Life Insurance, Medical Card 1.5Million cover, Investment, Educational Plan dan lain-lain seangkatan dengannya. Boleh lah call saya atau email atau tinggal jer message kat shoutbox tu.

Selain itu, sesiapa juga yang berminat untuk menjadi Agent atau nak tengok jer dulu pon boleh. Office @ markas kita orang kat bandar Klang, betul-betul selepas jambatan.


Pandangan Prudential Branch Klang dari tepi jalan besar....